Boligerne

De 24 boliger er fordelt på fire huse med hver seks lejligheder. Alle lejligheder er i ét plan med 3-4 værelser og fås fra 92-98 m2. Gulvene i boligerne fremstilles af egeplanker fra det anerkendte firma Tarkett, som i over 130 år har produceret nogle af verdens bedste gulve med rødder i svenske træ-traditioner – og der er naturligvis gulvvarme i alle rum.

Lækre materialer fra inderst til yderst er gennemgående i de lyse, moderne boliger. De slanke vinduer og yderdøre fra Velfac Vinduer med lette, antracit rammer giver et  moderne designmæssigt aftryk og tilfører lejlighederne et smukt, lidt råt look – både set inde og ude fra.

De stilrene hvide VH7-køkkener fra HTH, med det karakteristiske grebsløse udtryk, kalder på kokkerier – i et smukt og funktionelt design. Alle køkkener har Miele hårde hvidevarer og er desuden forberedt til Quooker.

Bebyggelsen og arkitekturen

Facaderne i varme, gråtonede Wienerberger tegl, med matsorte tagsten, understreger husenes arkitektonisk stilsikre linjer. 24 boliger fordelt på fire huse, placeret harmonisk og luftigt på den 6600 m2 store grund i ét af Nordsjællands skønneste områder, gør dem eftertragtede at slå rødder i.

TeglgaardsHusenes arkitektur fremtræder stringent med et markant æstetisk ydre. Rene, skarptskårne linjer og konturer, med overraskende og funktionelle detaljer, gør bebyggelsen til sin helt egen.

Når man tegner boliger skal man være meget bevidst om de helt små detaljer. Hvis et rum eller en væg er bare 15 cm for kort kan sofaen eller sengen måske slet ikke stå der. Derfor indretter og planlægger vi boliger med ”det levede liv” i tankerne.

Oliver Grundahl, Arkitekt MAA, OGA”
© Copyright danbolig / design: dbyk.dk